В Україні очікується туман / Фото ua.depositphotos.com

В Україні оголосили штормове попередження через тумани. Небезпечне метеорологічне явище очікується вночі та вранці 6 листопада.

Про це з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Вночі та вранці 6 листопада у південних та південно-східних областях туман, видимість 200-500 метрів", - йдеться у попередженні.

Згідно з даними Укргідрометцентру, тумани очікуються в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях.

Як зазначається, оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

фото Укргідрометцентр

Погода в Україні 6-7 листопада

За даними Укргідрометцентру, впродовж вихідних рух повітря над територією України переважатиме західних та південно-західних напрямків, відповідно надходитиме прохолодніша повітряна маса й розпочнеться поступове зниження температури.

Але водночас, за даними синоптиків, підвищуватиметься атмосферний тиск, тому опадів ставатиме менше, а прояснень більше.

Читайте такожПогода не радує: перші вихідні листопада принесуть в Україну дощі та похолодання (карта)

Так у суботу, 6 листопада, в Україні, крім півдня, очікується невеликий дощ, в Карпатах - з мокрим снігом. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-10°, у західних областях 1-6° тепла; вдень 8-13°, у південній частині та східних областях 13-18°; на високогір'ї Карпат вночі близько 0°, вдень 3-6° тепла.

7 листопада буде без опадів, лише вдень на Закарпатті слабкий дощ. Вітер очікується південний з переходом на західний, його швидкість становитиме 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°.

Нагадаємо, в Україні на цих вихідних прогнозують початок похолодання. Температура повітря буде плавно знижуватися. Прохолодне повітря поширюватиметься територією України.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: