В Україну йдуть штормові вітри та опади / фото УНІАН

Найближчим часом на українців чекає складна синоптична ситуація. До кінця тижня почнеться потепління, яке супроводжуватиметься опадами та штормовим вітром.

Про це розказала синоптик Наталія Діденко, передає meteoprog.

За її словами, з 24 грудня Україну чекає істотна зміна повітряних мас. Синоптик пояснила, що циклон з північної Атлантики та його атмосферні фронти принесуть до нас опади, штормовий вітер та потепління.

Відео дня

"Протягом суботи-неділі, 25-26 грудня, температура повітря у більшості областей України підвищиться до невеликих "мінусів" та навіть до відлиги, випадатимуть мокрий сніг з переходом у дощ. Очікується налипання мокрого снігу та сильний вітер", - попередила вона.

Читайте такожУ новорічну ніч в Україні вдарять 25-градусні морози: прогноз (карта)

За словами синоптика, на вихідних очікується налипання мокрого снігу та ожеледиця на дорогах, а хмарна волога погода погіршуватиме видимість до 500-900 метрів.

Як повідомлялося раніше, похолодання, що прийшло в Україну, буде недовгим. Вже на найближчих вихідних в країні знову потеплішає, можлива "плюсова" температура. За даними синоптика Наталії Птухи, на католицьке Різдво можливе послаблення морозів і чергова порція опадів з південного заходу. Поки у вигляді снігу і мокрого снігу.

Вас також можуть зацікавити новини: