В Україні буде тепліше / фото УНІАН

27 лютого – 5 березня 2023 року температура в більшості областей України очікується вищою від норми на 1-4°C. Найтепліше традиційно буде в південній половині країни.

Кількість опадів виявиться в межах норми, періодично випадатиме дощ і сніг. Про це розповів кандидат географічних наук і синоптик ігор Кібальчич, повідомляє "Метеопрог".

У понеділок, 27 лютого, очікуються опади в більшості центральних, західних, південних і східних областей. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах -1...+5°С. У Карпатах протягом доби -7...-2°С.

Відео дня

28 лютого опадів стане істотно менше, тільки вночі на сході та у Полтавській області ще затримається дощ і мокрий сніг. Температура повітря вночі -6...0°С, вдень -3...+3°С; в Карпатах вночі до -10°С, на півдні - до +9°С.

У середу, 1 березня, температура повітря в нічний час становитиме -7...-2°C; вдень 0...+6°C, на Закарпатті, півдні Одеської області та Криму +7...+10°C.

2 березня лише на півночі можливий дощ і мокрий сніг. Температура повітря вночі -6...0°C, вдень 0...+6°C, у південних областях до +8°C.

У п'ятницю, 3 березня, опадів не передбачається. Вночі очікується -5...+1°C, вдень +3...+9°C. У Карпатах вночі -10...-5°C, вдень близько 0°C.

"На вихідні, 4-5 березня, очікуються невеликі опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. Місцями тумани. Вітер західний/південно-західний, 5 – 10 м/с.Температура повітря в нічний час коливатиметься в межах -3...+3°C, вдень +3...+9°C, у південній частині місцями +10...+13°C", — прогнозує Кібальчич.

Якою буде погода на початку весни - прогноз Діденко

Цього року початок весни в Україні буде з помірною температурою і періодичними опадами. Про це говорить синоптик Наталія Діденко. За її даними, лише очікується поривчастий вітер. 

Вас також можуть зацікавити новини: