Силы АТО отбивают усилившиеся атаки боевиков \ фото УНИАН

Українські військові вважають, що сепаратисти поповнили свої арсенали патронами, які привезли днями під виглядом гуманітарного конвою з Росії, про це йдеться в сюжеті ТСН. Сильній атаці піддалося село Піски недалеко від аеропорту, втім, "кіборги" її відбили.

Читайте такожУ Мар'їнці під час артобстрілу загинула місцева мешканка

В селищі Піски тривав ближній бій. Військовим з донецького аеропорту допомагали відбивати штурм бойовиків силовики з Добровольчого корпусу зі своєї гармати "Рапіра". Вони чітко знають, де знаходиться "кулеметне гніздо" бойовиків, тому намагаються його знищити.

Відео дня

Сьогодні бойовики не шкодували снарядів, тому всі готуються до потужного обстрілу і наступу. Бойовики наважуються наблизитися до позицій українських військових на кілька сотень метрів. Після цього, за справу беруться мінометники. Разом з десантниками оборону поблизу окупованого бойовиками Донецька тримають і бійці "Правого сектора". Вони скаржаться на нестачу зброї і патронів, але про відступ не думають. Навпаки, хочуть наступати. "Відступати не будемо, це однозначно. Багато побратимів тут полягло. В крайньому випадку, навіть якщо буде наступ, облога, то ми на Донецьк підемо. Це однозначно", - говорить один з бійців. Але про наступ ніхто з командування поки не говорить. Там часом в біноклі бійці спостерігають, як сепаратисти продовжують зміцнюватися.