НАБУ знайшла брехню у декларації Олега Ляшка / фото УНІАН

Слідчі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) встановили фіктивність продажу нардепом Олегом Ляшком автомобіля, про який він написав у своїй декларації.

Згідно з ухвалою суду щодо клопотання прокурорів у справі № 42017000000000994, яка ведеться стосовно Ляшка вже понад рік, у своїй декларації нардеп вказав прибуток з продажу автомобіля у розмірі понад 2 мільйонів гривень.

Читайте такожМільйони доларів за голосування: Онищенко розповів про те, хто "підгодовував" ЛяшкаОднак свідок, якому Ляшко начебто продав свій Merсedes Benz S 500L, заперечила факт придбання зазначеного транспортного засобу у нардепа, підписання з цього приводу будь-яких документів, факт володіння транспортним засобом та факт передачі Ляшку будь-яких грошових коштів, а також надання своїх документів для оформлення на її ім'я зазначеного транспортного засобу.

Відео дня

При цьому графологічна експертиза підтвердила, що підпис на документах щодо переоформлення авто дійсно не належить вказаній у документах особі.

Нагадаємо, у жовтні минулого року повідомлялось, що НАБУ також перевіряє декларацію Ляшка у зв’язку з повідомленням про виграш ним понад 570 тисяч гривень у лотерею.