УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це Томенко сказав у коментарі журналістам.

“Якщо нам не вдасться остаточно домовитися, оскільки Радикальна партія наполягає, точніше Олег Валерійович (Олег Ляшко – голова фракції Радикальної партії - УНІАН) наполягає, то ми розглядаємо можливість сьогодні проголосувати без трьох посад”, - сказав Томенко.

Він уточнив, що загалом депутати ведуть мову про голів бюджетного, фінансово-банківського та регламентного комітетів.

Відео дня

Водночас, додав Томенко, перші заступники голів комітетів зможуть розпочати роботу і без цього.

Читайте також"Народний фронт" претендує на 7 парламентських комітетів

“Існує теоретичний шанс, що ми винесемо всі посади. Але якщо не вдасться це зробити, ми зробимо наступним чином: буде постанова загальна, будуть всі посади, а там (біля назв трьох комітетів — УНІАН) будуть відсутні прізвища. Поки ми погодимося”, - сказав депутат.

Стосовно опозиції, Томенко нагадав, що їм було запропоновано три комітети.

“Але той формат трьох їх не задовольняє”, - відзначив депутат.

Томенко також зазначив, що обговорювалася можливість роботи спеціальної комісії ВР з питань приватизації. За його словами, опозиції пропонували очолити цю комісію.

“Вони поки що не погоджуються”, - сказав депутат.

Крім того, він нагадав, що обговорювалася можливість створення комітету ВР, про який говорить опозиція, щодо прав переміщених осіб, міжнаціональних і міжконфесійних відносин.

“Вони не погодились”, - відзначив Томенко.

“Таким чином ми ці дві нові структури не створюємо. Тому що якщо вони не погоджуються очолювати, немає сенсу утворювати. Але ми їх готові створити”, - сказав депутат.