Петро Порошенко / REUTERS

У день народження президента України Петра Порошенка, 26 вересня, астролог Влад Росс склав його гороскоп на 2019 рік.

"Перше, що кидається в очі – положення Місяця в його гороскопі: у цьому році Місяць буде в самому низу його гороскопа (в астрології це називається "підвал"). А Місяць означає народ, підтримку суспільства, рівень популярності. Так от підтримка народу і популярність Порошенка в 2019 році, з точки зору зірок, на найнижчому рівні, на найнижчій межі, яка тільки може бути", - спрогнозував експерт, слова якого передає "Главред".

Росс зазначив, що при такій особливості положення зірок, скільки б Порошенко не намагався підняти власний рейтинг за допомогою адміністративного ресурсу, максимальним результатом може стати тільки вихід до другого туру.

Відео дня

Читайте такожАстролог розповів, коли Україна стане членом Євросоюзу

"Виграти вибори з електоральною підтримкою такого рівня йому буде вкрай складно, практично нереально. Для порівняння – в 2014 році Місяць у гороскопі Порошенка був на вершині, в зеніті, тобто підтримка народу була велика. І, враховуючи це, ще в лютому 2014 року я пророкував йому президентство. А зараз все навпаки – Місяць у "підвалі": при такому положенні Місяця в гороскопі виграти вибори людині буде дуже складно. Хоча у нього буде велика підтримка з боку олігархів та інших впливових людей, які мають гроші", - пояснив астролог.

Незважаючи на це, за словами експерта, в політичній кар'єрі Порошенка не буде поставлена крапка.

"Порошенко після виборів 2019 року залишиться у політиці. Це не Яценюк, який пішов раз і назавжди. Цілком можливо, Порошенко буде брати участь у парламентських виборах під якимось там номером", - додав Росс.

Астролог також спрогнозував, що після провалу на виборах більшу частину часу Порошенко буде проводити за кордоном.

"Слід відзначити ще один цікавий момент – у Порошенка в 2019 році проглядається дуже сприятлива ситуація за кордоном. Можливо, він буде провертати якісь фінансові справи, пов'язані з нерухомістю за кордоном. Також не відкидається, що у другій половині 2019 року він буде проводити багато часу саме там, за кордоном, а в Україні він буде бувати вкрай мало", - резюмував Росс.

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що з точки зору зірок, Мінськ – це приречене місце, де ніякі переговори не приведуть ні до якого результату.