Шибеницю встановили біля центрального офісу СПУ / фото socpartia.com

Біля центрального офісу СПУ з'явилася шибениця, яка є символом неминучості покарання для чиновників-корупціонерів.

Про це повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті. "Петля - це символ того, що чекає корупціонерів вже в наступному році, коли ми прийдемо до влади. Смертна кара, незалежно від чину. Чиновники дають клятву на вірність українському народові, і ми навчимо їх нести відповідальність", - заявив голова Соціалістичної партії України Ілля Кива під час прес-акції.

Політик наголосив, що корупція сьогодні поглинула всю країну.

Відео дня

Читайте такожКива: Влада використовує сліпих для фальсифікації виборів

«Крадуть на всіх рівнях влади - від президента до дрібного чиновника районної адміністрації, прикриваючись імітацією боротьби з корупцією. НАЗК, НАБУ, скількох вони посадили? - Пару дрібних «рибок», щоб дати їх керівництву можливість продовжувати безкарно грабувати народ, вирізати державу», - зазначив Кива.

За його словами, саме зараз настав вирішальний момент, коли необхідно зупинити свавілля в країні і почати потрібно з корупціонерів.

фото socpartia.com

«Грабіжницькі необґрунтовано завищені тарифи, мізерні пенсії і жалюгідні зарплати, спекуляція на цінах, непідйомні податки ... Пора припинити цю виставу. Я готовий стати «скальпелем», який виріже цю пухлину. Починати потрібно з корупціонерів. Тоді буде порядок, тоді запрацює закон, судова система. Тоді ми зможемо відродити країну. Людям - достаток, чиновникам-корупціонерам - петля!», - підсумував голова СПУ.