Головко назвав сьогоднішні обшуки в облдержадміністрації політичною провокацією зі сторони опонентів / фото adm-pl.gov.ua

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко назвав сьогоднішні обшуки у обласній державній адміністрації політичною провокацією зі сторони опонентів.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

«Так, сьогодні у адміністрації проводяться обшуки. Але це лише політичні провокації з боку наших опонентів. Дехто ніяк не може прийняти, що нам повністю вдалося виключити з нашої роботи політичний компонент. Це вже не перша спроба знову розпочати в регіоні якісь міжусобиці. Але я попереджаю, що все це — марна справа. Розхитати Полтавщину та країну перед президентськими виборами не вийде», — прокоментував Головко.

Відео дня

Читайте такожНАБУ провело обшуки в Полтавській облдержадміністрації (фото)

У свою чергу перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький зазначив, що ОДА працює у штатному режимі, а він перебуває у своєму робочому кабінеті.

«Зрозуміло, що мета цих обшуків — зупинити функціонування області та посіяти непорозуміння. Але успіхом ця спроба не увінчається», — додав чиновник.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводять обшуки за місцем роботи та проживання низки посадових осіб Полтавської обласної державної адміністрації (ОДА).

За даними НАБУ, слідчі дії проводяться на підставі ухвал слідчого судді під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратура в рамках розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі службовими особами Полтавської ОДА за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України.