На закритій зустрічі з нардепами від БПП Порошенко анонсував низку звільнень / Фото УНІАН

Увечері 8 квітня президент України Петро Порошенко, який балотується на другий строк, провів закриту зустріч із народними депутатами від Блоку Петра Порошенка.

Про це з посиланням на джерела у фракції повідомляє "theБабель". За даними співрозмовників видання, на зустрічі, присвяченій другому туру президентських виборів, були присутні приблизно 100 нардепів і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Читайте такожПорошенко "раптово" заговорив про закон про імпічмент

Відео дня

Порошенко стверджував, що на виборах - "перемога за нами", що він "поміняв комунікаційну стратегію, пропрацював помилки, і що найближчим часом у Раду буде внесено проект закону про імпічмент президента".

Глава держави повідомив про плани провести кілька звільнень, розповідають присутні на зустрічі. "Хотілося б почути більше, ніж він сказав, а саме - щоб назвав прізвища, але цього зроблено не було", - сказав один із нардепів, присутній на зустрічі.

"ТheБабель" зазначає, що нардепи припускають, що звільнять першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки України Сергія Семочка.

На зустрічі також ішлося про звільнення голови Одеської облдержадміністрації Максима Степанова та голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва. Джерела видання кажуть, що Гройсман запевнив, що Кабінет Міністрів проголосує за це. 

Як повідомляв УНІАН, 7 квітня Порошенко повідомив, що в разі переобрання на новий термін планує провести істотні зміни у своїй команді.

За офіційними результатами першого туру виборів президента України, за Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка - 15,95% виборців. Другий тур відбудеться 21 квітня. Перед цим повинні відбутися дебати між двома кандидатами в президенти.