Петр Порошенко / REUTERS

Президент України Петро Порошенко заявляє, що інформація про його  втручання у розслідування так званої «справи Курченка», в якій фігурує оточення чинного глави держави, не відповідає дійсності.

Читайте такожПрокурор Кулик заявляє про зникнення частини матеріалів скандальної справи Курченка

Про це він заявив в ефірі програми "Право на владу". "Я знаю про це. Я хочу відразу наголосити, що інформація про нібито втручання в розслідування будь-яких кримінальних справ, в тому числі і справу, про яку каже пан Кулик, це абсолютна нісенітниця, абсолютна відверта брехня", - сказав він, коли в студію прийшов заступник керівника Департаменту міжнародно-правового співробітництва Генеральної прокуратури України Костянтин Кулик.

Відео дня

"Втручання моє. Я ж розумію, що мова йшла про те, що я втручався в розслідування якоїсь конкретної кримінальної справи, намагаючись вигородити якихось осіб", - додав Порошенко. За його словами, це не відповідає дійсності.

Як повідомляв УНІАН, президент прийшов в ефір програми з ініціативою провести дебати в ефірі програми "Право на владу" з іншим кандидатом Володимиром Зеленським.

Через деякий представники Зеленського повідомили, що кандидат прямує до Франції, де завтра заплановано його зустріч з президентом цієї країни Макроном, тому не може бути присутнім в студії.

У четвер, 11 квітня, Кулик звинуватив особисто президента України Петра Порошенка, представників Адміністрації президента, деяких народних депутатів від ”БПП” та керівництво Генпрокуратури у втручанні в розслідування так званої «справи Курченка», в якій фігурує оточення чинного глави держави.