Коломойський також прокоментував поїздки Зеленського в Женеву / фото УНІАН

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив журналістам програми "Схеми", що з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським його пов'язують "нормальні людські стосунки".

Про це він розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода" 17 квітня.

На питання, як можна охарактеризувати його зв'язок із Зеленським, Коломойський відповів: "такі Людські відносини".

Відео дня

Читайте такожУ іншому турі виборів Зеленський перемагає з величезним відривом - нове опитування

"Я був шапково знайомий із Зеленським приблизно з 2009-2010 року. Це було шапкове знайомство: «доброго дня – до побачення». А більш тісно ми познайомились з ним у другій половині, наприкінці 2011 року – на початку 2012-го. Ми проводили тоді з ним досить складні і довгі перемовини: у нього закінчувався контракт з «Інтером», і ми були зацікавлені, щоб він перейшов на «1+1». І він хотів проводити перемовини не тільки з керівництвом каналу, він хотів, щоб хтось був з мажоритарних акціонерів. Він хотів розуміти, бо укладався 10-річний контракт. Їм потрібні були гарантії того, що те, про що домовляться, буде виконуватися. Ну тобто це серйозний контракт. Познайомилися в діловій обстановці, під час проведення переговорів. Якось після цього склались якісь людські такі стосунки. Із червня 2012 вони вже працюють з «1+1». Звісно, в нас є якесь спілкування, перетинання, контакти", - розповів Коломойський.

Він також прокоментував поїздки Зеленського в Женеву.

"Були візити ввічливості, привітання з днем народження. Я іноді вітав його з днем народження. Ну, часто в телефонному режимі вітав. А так був присутнім, здається, за весь час на одному дні народження, і він у мене був на дні народженні, можливо, 1-2 рази. Це звичайні стосунки людей, які мають, скажімо так, спільні інтереси з точки зору контракту, який, до слова, закінчується у 2022 році. І зараз стоїть питання перед медіа-групою, хто буде фронтменом. Рейтинги, частки від переглядів ніхто не скасовував. Контракт контрактом, а те, що він вирішив іти в президенти, це було його самостійне рішення. Для усіх це було, як ви розумієте, несподіванкою", - заявив бізнесмен.

Як повідомляв УНІАН, у другому турі президентських виборів шоумена Володимира Зеленського мають намір підтримати 58% українців, чинного главу держави Петра Порошенка - 22%, не визначилися - 20%.