Джастін Трюдо / REUTERS

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо і обраний президент, який ще не вступив на посаду, Володимир Зеленський під час телефонної розмови заявили про бажання поглибити двосторонні відносини між Канадою і Україною.

Як повідомляє сайт канадського прем'єра, телефонна розмова відбулася 23 квітня.

Читайте такожПолітолог оцінив шанси Порошенка стати прем'єр-міністром

Відео дня

"Прем'єр-міністр Джастін Трюдо привітав Володимира Зеленського з його перемогою на президентських виборах в Україні, які відбулися 21 квітня, і підтвердив непохитну підтримку Канадою суверенітету і територіальної цілісності України", - йдеться у повідомленні.

Також в ході телефонної розмови обоє лідерів відзначили теплі відносини між Канадою і Україною, які підкріплюються зв'язками між людьми і динамічною українсько-канадською спільнотою.

"Трюдо і Зеленський розраховують на поглиблення і зміцнення двосторонніх відносин і партнерства, в тому числі за допомогою конференції з українських реформ, яка відбудеться у липні в Торонто", - йдеться у повідомленні.

Крім того, наголошує сайт канадського прем’єра, вони говорили про базові демократичні цінності, які Канада та Україна поділяють, та про важливість спільної взаємодії для їхнього захисту на глобальному рівні.

.