Самому Порошенку вигідні дострокові вибори / фото УНІАН

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з депутатами від БПП оголосив про нібито існуючий план дострокових виборів, який визрів у новообраного президента Володимира Зеленського.

Як підкреслив народний депутат Сергій Лещенко, принципове рішення про дострокові вибори не прийнято, проте він роздмухав із просто розмов на цю тему справжню "страшилку", щоб заганяти під себе міністрів і депутатів.

"Порошенко важливо, щоб його фракція не розвалилася і була готова прийти до нього на допомогу у випадку початку розслідування його корупції", - пише він в повідомленні у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

Читайте такожОбмеження повноважень Зеленського вдарить по Порошенку - експерт

Лещенко вважає, що самому Порошенку вигідні дострокові вибори: "За нинішнім законом вони сформують новий парламент із числа мажоритарників, багато з яких корупціонери. Крім того, у разі дострокових виборів сам Порошенко пройде в парламент і отримає імунітет, так само, як і його найближчі поплічники Кононенко, Свинарчук, Грановський".

Нардеп також звернув увагу на те, що штаб Порошенка краще інших готовий до дострокових виборів у Раду.

"Він не розпущений, хоча і перебуває у моральному занепаді. А мажоритарники, які працювали на Порошенка останні місяці, теж готові переобратися. Вони щедро засіяли гречкою і грошима свої округи, щоб гарантувати собі ще п'ять років біля годівниці", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в соцмережах поширюється фейковий пост нібито Володимира Зеленського, в якому людей запитують, чи підтримують вони достроковий розпуск парламенту.