Петро Порошенко / REUTERS

У президента Петра Порошенка після відходу з поста практично немає шансів повернутися до влади. Хоч він і обіцяє повернутися у владу через рік, в його гороскопі таких передумов немає.

Читайте такожМоже повторитися: астролог назвавши причину аварії на ЧАЕС

Як повідомляє «Главред», таке передбачення стосовно глави держави зробив астролог Влад Росс.

Відео дня

«Порошенко – найбільший брехун з усіх українських президентів, які у нас були. Він – артист, і він забрехався. Згадайте, як він говорив про МВФ, про переможену корупцію... Бо всі ці слова про повернення через рік – це просто бравада, він просто пускає пил в очі. Порошенко напевно розуміє, що як політик він вже практично мертвий і тримається за останню соломинку", - зазначив він.

При цьому астролог радить обраному президенту Зеленському не робити дострокових парламентських виборів, а почекати до осені і "пустити, таким чином, за вітром прах політика Порошенка".

"До виборів у жовтні Порошенко розгубить залишки свого рейтингу. У Порошенка немає політичного майбутнього. Вже зовсім скоро всі будуть від нього відвертатися і відхрещуватись, як свого часу від Кучми, Ющенка і Кравчука після їх фіаско. До того ж, у гороскопі Порошенка немає такого показника, як птах Фенікс, який допомагає воскреснути з попелу. Та й сам Порошенко буде токсичний для інших політиків", - додав Росс.

Астролог стверджує, що Порошенко вже домовився з США про свою недоторканність.

"При новому президенті будуть садити всіх, крім Порошенка. Це єдине, що зміг вичавити Порошенко. Як відомо, в ніч перед виборами був суд, що мав намір не допустити Зеленського до участі у другому турі. За моєю інформацією, в суд зателефонували американці і сказали, що рішення потрібно приймати на користь Зеленського і допустити його до виборів, але з умовою, що нова влада не буде чіпати Порошенка. У іншому випадку в другому турі в день голосування у бюлетені залишився б тільки один кандидат – Порошенко. Така внутрішня інформація. Але я думаю, що це тимчасово, і рано чи пізно Порошенко спробують притягнути до відповідальності.", - сказав він.

На думку фахівця, навіть залишаючись на свободі, Порошенко навряд чи отримає якийсь серйозний державний пост.

"Стати знову президентом у Порошенка однозначно немає ніякої перспективи. Ніколи йому більше не бути главою держави - ані у 2024 році, на наступних виборах, ані у разі імпічменту Зеленського. Якщо будуть дострокові вибори в Раду, то Порошенко зі своєю політичною силою може туди потрапити, а ось восени у нього не буде жодних шансів. Восени всі голоси Порошенка зберуть Вакарчук і Гриценко", - уклав він.

Раніше Влад Росс назвав фатальну дату для інавгурації Зеленського.