Квартира розташована в елітному житловому комплексі за однією адресою з Лівадійським палацом / фото ru.krymr.com

Новообраний президент України Володимир Зеленський задекларував нерухомість в Лівадії (Велика Ялта) в окупованому Криму. Квартира належить його дружині Олені.

Квартира розташована в елітному житловому комплексі за однією адресою з Лівадійським палацом, йдеться у матеріалі "Крим.Реалії".

false

Згідно з декларацією про доходи та майно Володимира Зеленського, його дружина Олена володіє квартирою в Лівадії площею 129,8 кв. метра. Зеленська купила її у квітні 2013 року разом з паркомісцем площею 16,1 кв. метра, йдеться у документі.

Читайте також"А сталося так, як сталося": у Зеленського прокоментували дату інавгурації

Журналістам стало відомо, що квартира Олени Зеленської розташована в житловому комплексі "Імператор" – елітному комплексі в Лівадії по сусідству з пам'ятником національного значення Лівадійським палацом, за однією адресою з ним.

Житловий комплекс закритого типу побудований у палацовому стилі з колонами, панорамними вікнами, декоративною обробкою балконів та головного входу, у дворі є фонтани, на цокольному поверсі - паркінг, на даху - два басейни з шезлонгами і зона відпочинку з видом на море і гори. До того ж, власники ЖК можуть користуватися пляжем санаторію "Лівадія".

Крім цього, територія "Імператора" оснащена камерами відеоспостереження, тут працюють цілодобова охорона, служба експлуатації та консьєрж.