Журналісти розповіли про долю охоронця і сумконосця Порошенка Юрія Федорова, який з бодігарда став генералом і обзавівся розкішним особняком.

Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Юрій Федоров наприкінці президентства Порошенко отримав від нього високу посаду в розвідці і звання генерала. А відомий він тим, що крім прямих функцій охоронця, він виконував найтемніші доручення Порошенка і знав всі його таємниці. У своїй книзі нардеп-утікач Онищенко писав, що Федоров безпосередньо розносив сумки з кешем від президента потрібним людям на "необхідні" дії.

Читайте такожПорошенко призначив свого скандально відомого охоронця заступником голови військової розвідки - ЗМІ

У самій декларації Федорова серед нерухомості вказана тільки невелика квартира в Києві, а у його дружини - $80 тисяч на рахунку в банку. Але ось цікава деталь: теща колишнього охоронця Порошенка записана власницею розкішного палацу в Боярці під Києвом, але при цьому вона безробітна.

Оцінювач називає приблизну вартість такого маєтку - не менше 250-300 тисяч доларів. Сама ж теща розповіла журналістам, що будинок дійсно записаний на неї, але власники - її діти. При цьому вона стверджує, що збирали на його будівництво всією сім'єю і чесною працею.