Тимчук помер 19 червня / фото УНІАН

Згідно з електронною реєстрацією, нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук сьогодні, 19 червня, був присутній у залі Ради.

Читайте такожНові подробиці смерті нардепа Тимчука: у квартирі був не сам, у поліції вже говорять про умисне вбивство (фото)

На це звернула увагу на своїй сторінці у Facebook журналістка Олена Козаченко й опублікувала скріншот е-реєстрації.

Відео дня

"За посиланням ви не побачите прізвища Тимчука. Його підтерли на сайті ВР. Згідно з електронною реєстрацією, Тимчук "був присутній" сьогодні у парламенті", – йдеться в повідомленні журналістки.

Судячи з усього, після появи інформації про смерть нардепа інформацію із сайту ВР видалили.

Скріншот, зроблений журналісткою:

Тимчук був зареєстрований сьогодні у Раді як 'присутній', тепер його прізвище зникло зі списку - журналістка (фото)

"Відредагований" список на сайті Ради:

Тимчук був зареєстрований сьогодні у Раді як 'присутній', тепер його прізвище зникло зі списку - журналістка (фото)

Як повідомляв УНІАН, голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що за фактом загибелі 19 червня в Києві Тимчука відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

За його словами, попередньо загиблий має вогнепальне поранення голови. "Скільки було пострілів, не можу відповісти - експерти оглядають. Є кілька робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру. Є громадянка, яка перебувала з ним в квартирі і яка зараз дає свідчення. Збираємо свідчення сусідів", - повідомив Князєв.