Клімкін вірить, що Зеленський зможе вести переговори так, як це потрібно / фото УНІАН

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін радить президентові України Володимиру Зеленському вести переговори з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним командою.

Про це глава МЗС сказав в інтерв'ю "Настоящему времени".

Читайте такожРада відмовилася звільнити Клімкіна з посади міністра закордонних справ

Відео дня

На запитання: "Давайте уявимо ці переговори один на один: кімната, в якій Путін, Зеленський, їхні міністри закордонних справ... Зеленський впорається?", Клімкін відповів: "Я думаю, що, безумовно, він розбереться в ситуації. І зможе вести переговори так, як це потрібно, незалежно від того, чи буде це у вузьких командах, чи це будуть великі команди".

"Але ми так любимо говорити про особистості, а в сучасній політиці працюють команди. Ось я завжди говорив, що Путін, як правило, веде переговори сам. А у нас завжди веде переговори команда. Якщо хочете, моя пропозиція до президента Зеленського: переговори варто вести командою. Команда - це те, що завжди допомагає й надихає. Лідерство - це важливо. Але й команда - це теж фантастично важливо", - сказав Клімкін.

Як повідомляв УНІАН, міністр іноземних справ Павло Клімкін розповів, що упродовж останніх років двічі говорив зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим про Крим і Донбас. За словами Клімкіна, Лавров став дуже цинічним.