Чергові місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня 2020 року / Фото УНІАН

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков вважає, що місцеві вибори в Україні відбудуться таки в 2020 році.

Читайте такожУ ЄС вказали на порушення під час виборів і розповіли, чого чекають від нової Ради

Про це лідер партії сказав в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV. "Якщо ми говоримо про місцеві вибори, то дійсно до них потрібно готуватися, і політична партія "Слуга народу" фактично відразу ж після того, як закінчуються парламентські вибори, буде готуватися до місцевих виборів", - сказав Разумков додавши, що найімовірніше вибори пройдуть вже в 2020 році, але багато що буде залежати, в тому числі, і від місцевих органів влади.

Відео дня

Лідер партії вважає, що більша частина органів влади працює неефективно, не відповідає тим викликам, які стоять перед державою, не забезпечує життєдіяльність громадян, неефективно використовує ті ресурси, які у них є, в тому числі, завдяки реформі децентралізації.

Разумков також сказав, що "Ми прекрасно знаємо про "нові" технології, коли державні гроші розміщуються на депозитах. На мій погляд, це прямі дії, які можуть бути пов'язані з корупцією, тому що зазвичай, я буду називати речі своїми іменами, це часто несе за собою "відкат" за розміщення депозитів у тих чи інших банках", - заявив політик, вказавши на те, що цією проблемою повинні займатися правоохоронці.

Як повідомляв УНІАН, після оголошення даних національного екзит-полу президент Володимир Зеленський сказав "щодо місцевих виборів не розслаблятися". Чергові місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня 2020 року.