Путураєв певен, що слід розповідати правду росіянам про події в Україні / скріншот

Радник команди президента України Микита Потураєв заявив, що у Росії є видання, котрі не перекручують інформацію та з якими потрібно спілкуватися, щоб розповісти правду про те, що відбувається в Україні.

Про це він сказав в інтерв'ю "Детектор Медіа". 

Читайте такожУ Зеленського вже напрацювали рішення, як боротися із телеканалами Медведчука

Відео дня

Так, на запитання, чи не вважає він, що інтерв’ю, яке лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков дав російському "Коммерсанту", шкодить іміджу політсили, Потураєв відповів, що так не вважає.

"Ні, не вважаю. Я сам спілкувався з Володимиром Соловйовим (журналіст "Коммерсанту" – УНІАН), він народився в Одесі, виріс у Кишиневі, тільки потім переїхав працювати в Москву. Ми маємо спілкуватись із тими виданнями, де можна просунути не викривлену українську точку зору. І правду про те, що відбувається в Україні", – заявив новообраний депутат.

Стосовно ж того, чи дав би, на його думку, глава "Слуги народу" інтерв’ю Скабєєвій, Потураєв зазначив, що про це треба запитати у самого Разумкова. При цьому він додав, що сам відмовляється від подібного інтерв'ю. За словами Потураєва, у Росії майже не залишилося медіа, які можна вважати професійними.

Як повідомляв УНІАН, очільник "Слуги народу" Дмитро Разумков заявив в інтерв'ю російському "Коммерсанту", що українська сторона хоче якнайшвидшого завершення війни на сході України та деокупації Криму, але розв'язати ці питання лише на законодавчому рівні не вийде.