Портнов регулярно в соцмережах анонсує допити екс-президента Петра Порошенка / фото УНІАН

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба не знає, звідки екс-заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов отримує секретну інформацію слідства.

Читайте такожСуд арештував пайові права та майно "Кузні на Рибальському" – ДБР

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на зустрічі з членами парламентського комітету з правоохоронної діяльності, відповідаючи на запитання депутатів, звідки Портнов знає інформацію, яка становить таємницю слідства, у кримінальних провадженнях, які розслідує ДБР.

Відео дня

“Я не знайомий з Андрієм Портновим, я не можу дати відповідь, звідки в нього з’являється ця інформація. Я теж хочу почути на це відповідь. І я розумію, що не лише з ДБР така інформація, але й з інших правоохоронних чи державних органів. Видно, є можливість отримувати таку інформацію”, - сказав Труба.

Портнов регулярно у соцмережах анонсує допити екс-президента Петра Порошенка, а також результати судових ухвал у кримінальних провадженнях, які стосуються колишнього президента, попри те, що ця інформація є таємницею досудового слідства і без дозволу слідчого не може бути розголошена ніким.

Як повідомляв УНІАН, колишній заступник глави адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов подав позов проти колишнього президента Петра Порошенка, партії "Європейська солідарність" і телеканалу "Прямий".