Над новою версією законопроекту працювала велика кількість фахівців / Facebook Олександра Ткаченка

У суботу, 21 вересня, у Софії Київській презентували проект закону «Про Київ – столицю України», ідею створення загальноміської платформи для дискусій в столиці та ініціативу об’єднання міських громад.

Читайте такожДепутати Київради готові оголосити недовіру КличкуПро це у себе на сторінці в Facebook написав народний депутат від «Слуги народу» Олександр Ткаченко.

«Нова версія закону, над якою працювала велика кількість фахівців в питаннях розвитку міста, має на меті поновити самоврядування у Києві. Закон за своєю суттю, дасть право на насолоду від життя в місті та його споглядання», – зазначив депутат.

Відео дня

На його думку, у Києві є достатня кількість громадських ініціатив, потрібно,  «щоб вони об’єднались і стали голосом всього міста».

«Тому, також, ми ініціюємо створення платформи, яка стане для них своєрідним think tank, і буде допомагати задля комунікації на благо міста. Я щиро вдячний команді, яка впродовж останніх тижнів, і вдень, і вночі, працювала над створенням нового майбутнього для Києва – нашої столиці, якому настала пора повернути його права», – підсумував Ткаченко.

Настав час повернути Києву його права, вважає Ткаченко / Facebook Олександра Ткаченка

Як раніше повідомляв УНІАН, Ткаченко повідомив про внесення до порядку денного парламенту законопроекту про столицю, який має привести «до європейських норм принципи самоврядування у місті».