Айварас Абромавічус / фото УНІАН

Для співробітників держконцерну "Укроборонпром" встановили кавові автомати з безкоштовною кавою. Сталося це за кілька днів після того, як гендиректор держпідприємства Айварас Абромавічус затвердив на засіданні Наглядової ради плани зі збільшення власної зарплати у 18 разів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олександр Дубинський.

"Після того, як володар литовського паспорта гастарбайтер Айварас Абромавічус на засіданні Наглядової ради "Укроборонпрому" затвердив свою багатомільйонну зарплату - подали безкоштовну кави", - написав він, прикріпивши до посту фотографію листа з корпоративної розсилки.

Відео дня
t.me/dubinskypro

Нагадаємо, 28 жовтня Олександр Дубинський повідомив, що нова стратегія розвитку держконцерну «Укроборонпром» містить у собі пропозицію збільшити зарплату його гендиректора у 18 разів.

«Як ми пам'ятаємо, тримач литовського паспорта товариш Айварас не раз заявляв про наміри збільшити обсяги продажів концерну в 5 разів. Так от, про ці плани в стратегії нічого не сказано. Замість збільшення експорту членам Наглядової ради пропонується збільшити винагороду гендиректора Укроборонпрому у 18 разів», – зазначив Дубинський.

Депутат стверджує, що за підсумками року винагороду Абромавичуса має скласти 18,6 млн грн.