Ясько очолить Комітет ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва / фото УНІАН

Народний депутат від “Слуги народу” Єлизавета Ясько поки що залишатиметься головою постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам сказав голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія, відповідаючи на запитання, що напередодні фракція “Слуги народу” ухвалила рішення підтримати Ясько на посаду голови Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, і хто у зв’язку з цим очолюватиме делегацію в ПАРЄ.

“Поки що буде вона. Якщо виявиться, що це занадто багато роботи, то ми разом з Лізою поспілкуємося і визначимо когось нового, якщо в цьому буде потреба”, - сказав Арахамія.

Відео дня

Читайте також"Слуга народу" вирішила, що замість скандального Яременка комітет очолить Ясько

Як повідомляв УНІАН, 30 жовтня журналісти одного з інтернет-видань сфотографували, як народний депутат від "Слуги народу", голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко під час роботи в сесійній залі переписувався на сайті знайомств, зокрема домовлявся про зустріч з дівчиною.

Після цього три фракції закликали звільнити Яременка з посади голови комітету ВР.

Того ж дня Яременко заявив, що передасть голові Верховної Ради Дмитру Разумкову заяву про складення повноважень голови комітету.

Арахамія не виключив, що парламент під час пленарного тижня 3-6 грудня розгляне питання про звільнення Яременка з посади голови комітету.

На засіданні 2 грудня фракція "Слуга народу" вирішила, що Комітет ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва замість Яременка очолить Ясько.