Ілюстрація / REUTERS

У Кремлі заявили, що не мають стосунку до відмови російського телеканалу ТНТ транслювати серіал «Слуга народу», головну роль в якому зіграв нинішній президент України Володимир Зеленський.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

«Ця тема не має стосунку до адміністрації президента. В цьому випадку ми абсолютно не втручаємося і не маємо права втручатися, що вони збираються показувати, в яких форматах і так далі - це до нас не має стосунку», - наголосив Пєсков.

Відео дня

При цьому він додав, що Кремль також не має стосунку до того, що в першій серії «Слуги народу», яка транслювалася на ТНТ, вирізали епізод з жартом про президента РФ Володимира Путіна.

Читайте такожУ Кремлі зраділи дозволу Зеленського пустити російських журналістів в Україну та поскаржились на ігнорування

«Я рекомендую це питання поставити редакції цього телеканалу. Це не стосується нас абсолютно», - сказав Пєсков.

11 грудня російський телеканал ТНТпочав транслювати серіал «Слуга народу».

Разом з тим під час трансляції на центральні регіони Росії з першої серії «Слуги народу» вирізали епізод з жартом про Путіна. При цьому в східних регіонах РФ, де через різницю в часі прем'єра відбулася раніше, цей фрагмент показали.

За сюжетом новообраний президент України Василь Голобородько, роль якого виконав Зеленський, вибирає дорогий годинник і костюм, належні йому за статусом. Прем'єр-міністр підказує, що Путін носить годинник швейцарської марки Hublot, вимовляючи її назву як «Хубло». Герой Зеленського дивується: «Путін - Хубло?».

Пізніше телеканал зняв з показу серіал «Слуга народу».