Серіал зняли з ефіру / Скріншот

Російський телеканал ТНТ прибрав з телеефіру український серіал «Слуга народу», головну роль в якому виконав президент України Володимир Зеленський.

Як передають "Ведомости", перші три серії були показані в ефірі каналу, що належить «Газпром медіа», в середу, 11 грудня. Раніше в телепрограмі було зазначено, що продовження серіалу буде виходити в ефірі ТНТ з 19.00 до 20.30 12 і 13 грудня. Тепер в цей час покажуть серіали «Інтерни» і «СашаТаня».

Читайте також"Путін – Hublot?": росТБ вирізало з серіалу "Слуга народу" жарт про Путіна

Відео дня

Очевидно, канал дуже швидко змінював програму – навіть на 22.00 мск в мобільній та десктопній версії сайту ТНТ були вказані різні заміни для «Слуги народу». В одній це були серіали «Полярний» і «СашаТаня», а в іншій – «Інтерни» і «СашаТаня».

Представник ТНТ заявив російським журналістам, що канал начебто із самого початку не збирався показувати більше трьох перших серій «Слуги народу» в ефірі. «Повністю перший сезон спочатку призначався для показу тільки на платформі PREMIER», – стверджує він. Анонс ТНТ про щоденний показ «Слуги народу» в ефірі представник каналу назвав «маркетинговим ходом з підвищення впізнаваності платформи». Він не відповів на питання, чому ТНТ вирішив показати весь сезон «Слуги народу» тільки в інтернеті, тим більше що серіал з травня доступний в онлайн-кінотеатрі «Кинопоиск» (належить забороненому в Україні «Яндексу»).

За словами представника ТНТ, весь сезон сатиричної комедії буде доступний в онлайн-кінотеатрі PREMIER з 12 грудня. Однак увечері 11 грудня жодних згадок про серіал на цій платформі не було.

11 грудня з трансляції першої серії «Слуги народу» на центральні регіони Росії вирізали жарт про президента Росії Володимира Путіна. При цьому в східних регіонах РФ, де через різницю в часі прем'єра відбулася раніше, цей жарт показали. За сюжетом новообраний президент України Василь Голобородько, роль якого виконує Зеленський, вибирає дорогі годинники і костюм, належні йому за статусом. Прем'єр-міністр підказує, що Путін носить годинник швейцарської марки Hublot, вимовляючи її назву як «хубло». Герой Зеленського дивується: «Путін – Хубло?».