REUTERS

Президент Володимир Зеленський заявив, що не домовлявся з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим про збереження його на посаді у разі розкриття справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу за участі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та інших правоохоронців щодо розслідування вбивства Шеремета, відповідаючи на запитання представників ЗМІ.

Читайте такожСлідство не виключає причетності Росії до вбивства Шеремета - Аваков

Відео дня

"У нас серйозна справа - вбивство Павла Шеремета. Я думаю, що не тільки я, а й жодна порядна людина ніяких домовленостей на крові не робить", - наголосив президент.

Своєю чергою Аваков зазначив, що мав лише одну домовленість - "працювати чесно".

"Я не думаю, що зараз місце обговорювати політичні чутки, але дуже серйозно можу вам сказати, що в мене є одна домовленість - працювати чесно і, головне, щоб комфортно. Інших немає. І не факт, що після цієї справи та ще низки завершених справ мені не захочеться попросити про відставку", - зауважив він.

Як повідомляв УНІАН, Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля.

Сьогодні, 12 грудня, у поліції заявили, що у причетності до вбивства Шеремета підозрюють п'ятьох осіб: музиканта Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко (псевдонім "Лиса"), Яну Дугарь та подружжя Інни ("Пума") та Владислава ("Буча") Грищенків.

Правоохоронці стверджують, що метою вбивства Шеремета була дестабілізація суспільно-політичної ситуації в Україні.