Наразі у причетності до вбивства Шеремета підозрюють п'ятьох осіб | фото УНІАН

Голова Національної поліції Ігор Клименко не виключає, що деякі з тих осіб, які чинили спротив у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета, в майбутньому стануть фігурантами розслідування.

Читайте також"Сакральна жертва": підозрювані у вбивстві Шеремета хотіли вкрасти дітей волонтерки Звіробій - слідствоЯк передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на брифінгу.

«Хочу підтвердити, що протягом слідства на певних етапах дійсно чинився системний спротив. У нас є розуміння, хто це робив. Не виключаю, що в майбутньому деякі з цих осіб будуть фігурантами розслідування», – заявив він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 12 грудня, перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль заявив, що у причетності до вбивства Шеремета слідство підозрює п'ятьох осіб: Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко (псевдонім "Лиса"), Яну Дугарь та подружжя Інни ("Пума") та Владислава ("Буча") Грищенків.

За даними слідства, Дугарь здійснювала розвідку поблизу місця вчинення злочину, у Кузьменко та Антоненка були вимкнені телефони у ніч перед вбивством Шеремета, а Владислав Грищенко є спеціалістом з мінно-вибухової справи та фігурує у справі про замах на вбивство за допомогою вибухового пристрою іншої особи.