Соціологи розповіли про ставлення українців до Гончарука і Разумкова / фото УНІАН

Діяльністю голови Верховної Ради Дмитра Разумкова задоволені 36% українців, прем’єр-міністра Олексія Гончарука – 35%.

Про це свідчать передані УНІАН результати соціологічного дослідження, проведеного групою «Рейтинг».

Читайте такожНовий рік та Різдво є найпопулярнішими зимовими святами серед українців – опитування

Відео дня

«Діяльністю голови Верховної Ради України Разумкова задоволені 36%, не задоволені – стільки ж. Чверть не змогли оцінити його роботу. Натомість роботою парламенту задоволені менше: 29% позитивно оцінили його роботу, 51% – негативно, 21% – не змогли оцінити», - йдеться у прес-релізі за результатами опитування.

Крім того, вказується, що подібна тенденція спостерігається й в оцінках роботи уряду: діяльністю прем’єр-міністра Олексія Гончарука задоволені відносно більше українців, аніж роботою всього Кабміну.

«35% висловили задоволеність діяльністю очільника уряду (35% – невдоволені, 30% – не змогли оцінити). 29% задоволені роботою Кабміну, 45% – не задоволені, чверть не відповіли на це питання», - зазначається у прес-релізі.

Також вказано, що за останній місяць рівень задоволеності громадян діяльністю прем’єра та Верховної Ради дещо зріс.

***Опитування проводилось соціологічною групою «Рейтинг» протягом 13-17 грудня серед населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження - не більш як 2,0%.