Очередной

МНС Росії завершило формування чергової, 36-ї колони з гуманітарною допомогою для Донбасу. Вона доставить в Донецьку і Луганську області більше 1 тисячі тонн гуманітарних вантажів повідомляє "РИА новости" з посиланням на прес-службу МНС РФ.

"На території Донського рятувального центру МНС в Ростовській області завершилося формування чергової колони для Донбасу, і вже вранці 20 серпня вона вирушить в Донецьк і Луганськ", — сказав представник відомства.

За словами відомства, буде доставленно продукти харчування для Донецької та Луганської областей, а також медикаменти та предмети першої необхідності.

Відео дня

Читайте такожВ ОБСЄ заявили про погіршення гуманітарної ситуації на Донбасі

Нагадаємо, що 14 серпня 35 "гумконвой" з РФ перетнув кордон України. Державна прикордонна служба засудила такі дії, назвавши це порушенням міжнародного законодавства при односторонньому режимі оформлення вантажу.

В РНБО заявляють, що всі російські "гумконвої" спрямовані виключно на підтримку бойовиків. Вантажівки переважно ввозять на контрольовані терористами території боєприпаси, сухі пайки, зброю.

.