Фото УНИАН

Найпоширеніші порушення - відкритий підкуп виборців, афери з голосуванням вдома, підвезення виборців до дільниць і навіть можливі викрадення бюлетенів.

"Біля окремих дільниць з'являються люди, які відкрито пропонують купити голос виборця за 100 гривень, пропонуючи проголосувати за конкретні прізвища. Тільки коли спостерігачі викликають міліцію або повідомляють у свої штаби – скупники голосів переїжджають на іншу дільницю, але міліція їх затримати не може",- заявляють спостерігачі на місці подій.

Крім того, у Марганці відзначається ціла епідемія серед охочих проголосувати вдома. На деяких дільницях зафіксовані десятки таких заяв від виборців, написані одним почерком.

Відео дня

Читайте такожУ мережі з'явилася інтерактивна карта порушень на виборах у Дніпропетровську

Стало відомо, що у місті зник 101 бюлетень, призначений для спецдільниці в міській лікарні. Представники територіальної виборчої комісії та офіційні особи заявляють, що бюлетені не додрукували в друкарні.

Також у Марганці зафіксовано масове підвезення виборців до дільниць мікроавтобусами. Під час поїздки виборцям розповідають, що таку послугу для них організував один з кандидатів.