Фото УНИАН

Про це він сказав у коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання щодо публікації у "день тиші" каналом "Інтер", сайтом "Подробиці" посту у Facebook кандидата у мери Дніпропетровська, народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула.

"Якщо засіб масової інформації публікує заяви одного з кандидатів в той час, коли вони можуть бути сприйняті чи використані як реклама кандидата, - очевидно, це є порушення", - сказав Княжицький.

Він зауважив, що "Facebook - це особиста заява, це усе одно, що показати інтерв'ю, взяти це інтерв'ю або дати виступити цій людині".

Відео дня

Читайте такожСорос про збереження коаліції у Раді: Ситуація в Україні не така перспективна, як здавалося

"Очевидно це, з моєї точки зору, є порушенням", - сказав депутат.

Він зауважив, що Facebook є соціальною мережею, але коли засіб масової інформації в "день тиші" використовує пости з нього, то "очевидно, це є порушенням".

Читайте такожБільше третини українців назвали закони України основною умовою виборів на окупованому Донбасі - опитування

Княжицький зазначив, що відповідальність за таке порушення залежить від того, чи вплине воно на результати голосування, і чи подасть один із кандидатів або ж якийсь інший суб'єкт до суду, а також чи помітить це прокуратура, чи якісь інші відповідні органи, які повинні слідкувати за тим, щоб виконувалося законодавство.