Фото УНИАН

На цьому наголосив Голова Верховної Ради Володимир Гройсман, вітаючи військовослужбовців з їхнім професійним святом – Днем Збройних Сил України.

«Нашому війську вдалося за надзвичайно складних умов відновити бойову спроможність та стримати натиск підготовленого і добре оснащеного ворога. Збройні Сили України з честю доводять, що вони є надійним захисником кожної сім’ї, кожної громади і всієї країни», - йдеться у тексті вітання.

Читайте такожЯценюк у День ЗСУ розповів про шлях "історичних перетворень" українського війська

Відео дня

Гройсман запевнив, що Верховна Рада і надалі робитиме все необхідне, щоб Український народ відстояв свою незалежність та право на власний вибір.

«Високо цінуючи подвиг, який виявляють військовослужбовці у складний час проходження Українською державою випробувань на життєздатність, запевняю вас, що Верховна Рада і надалі робитиме все необхідне, щоб Український народ відстояв свою незалежність та право на власний вибір», - підкреслив він.

«Сьогодні найтепліші слова підтримки – бійцям, які на передовій забезпечують мир і спокій у наших домівках. Нехай береже вас Господь і в щоденній нелегкій службі зігріває душу вдячність всіх українців. Вірю, ми переможемо, бо «за вас правда, за вас сила. І воля святая!», - наголосив голова парламенту.