УНИАН

Про це повідомляє прес-служба глави української держави.

"Ваша Святосте, від імені українського народу і від себе особисто сердечно вітаю вас з вашим 79-річчям. Бажаю міцного здоров'я, духовної наснаги і Божого благословення у виконанні покладеної на вас надзвичайно важливої місії. Сподіваюся, що всемогутній Господь буде допомагати вам у всіх ваших починаннях на престолі Святого Петра. Переконаний, що ваша діяльність сприятиме подальшому утвердженню християнських цінностей, поглиблення діалогу і співпраці між церквами і народами", - сказав президент України.

Читайте такожПорошенко: Папа Римський прийняв запрошення відвідати Україну

Відео дня

Порошенко також, користуючись нагодою, висловив подяку Папі Римському за прийом української делегації під час недавнього візиту до Ватикану.

"Ми високо цінуємо вашу увагу та підтримку мирного врегулювання конфлікту на Донбасі і ваше благословення українського народу. З нагоди наближення Різдвяних свят бажаю вам, ваша святосте, і всім вірним католицької церкви миру і благополуччя", - додав Порошенко.

Нагадаємо, що 20 листопада Порошенко відвідав Ватикан, де провів переговори з Папою Римським Франциском. В ході візиту він запросив Папу Римського в Україну.