Саакашвили / УНИАН

Про це заявив політолог, Директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко.

«Я не уявляю, щоб губернатор Дніпропетровської, Харківської, або Полтавської області приїхав в Одесу і став критикувати Саакашвілі. Можна уявити, який скандал піднявся в ЗМІ. А от Саакашвілі все зійшло з рук, хоча ми бачимо, що замість того, щоб співпрацювати з Жебрівським та сприяти у боротьбі з контрабандою, він пішов у відкриту атаку», - сказав Небоженко.

Читайте такожЖебрівський назвав Саакашвілі піарником та розкритикував його приїзд на Донеччину

Відео дня

«Саакашвілі помилився, вибравши собі в опоненти Павла Жебрівського. Напевно, він не в курсі, що Павло Іванович вкрай досвідчений політик і міцний горішок.

Жебрівський мінімум п'ятнадцять років знаходиться в дружніх відносинах з президентом Порошенко. Я думаю, сваркою з Жебрівським одеський губернатор намагається психологічно натиснути на Петра Порошенка, для цього він критикує його близьких друзів», - зазначив політолог.

«За моєю інформацією, якщо Жебрівський виконає всі вказівки президента по області, то стане Генеральним прокурором України замість Шокіна. Знаючи цю інформацію, Саакашвілі робить все для нейтралізації Жебрівського», - резюмував Небоженко.