фото УНІАН

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Останнім часом у медіа-просторі України звучать заяви окремих членів фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України щодо різноманітних бачень концепцій, стратегій і тактик так званого "перезавантаження держави" і певних безпосередніх кроків у цьому напрямку. Часто такі заяви не є узгодженими та йдуть всупереч з офіційною позицією партії ВО "Батьківщина", – цитує прес-служба заступника лідера "Батьківщини" Андрія Кожем’якіна.

Читайте такожСавченко заявляє, що їздила на окуповані території Донбасу

Відео дня

На думку заступника голови партії, такі висловлювання вводять громадськість в оману щодо офіційної політичної лінії партії.

"В умовах війни ми закликаємо політиків зважувати кожне слово, яке повинно зміцнювати країну, а не шкодити стабільності, призводити до поглиблення політичної кризи та загострювати протистояння у суспільстві", – заявив Кожем’якін.

За його словами, "Батьківщина" вітає демократичне обговорення з будь-яких питань діяльності партії та розвитку держави, однак завжди виступає з консолідованою позицією, до чого закликає "і тих депутатів, які нещодавно поповнили ряди партії".

Читайте такожСавченко вважає запізнілою ідею про введення воєнного стану

Кожем’якін повідомив, на найближчому засіданні президії політради партії буде надано оцінку останнім публічним висловлюванням народного депутата Надії Савченко, а про результати буде поінформовано українське суспільство.