Роман Насиров / Фото УНІАН

Про це він заявив в інтерв'ю «РБК-Україна».

«Зловживань якраз і не було, тому я буду доводити свою правоту. Все проходило згідно із законодавством, з Податковим кодексом, постановами уряду, наказами. Процес надання розстрочок - стандартний і поширений процес. Ми даємо сотні, якщо не тисячі розстрочок. Тут було те ж саме. Частина майна знаходиться в податковій заставі. Крім того, йдуть стягнення. Частина сум вже стягнуті, по частині розстрочок вже повністю закриті податкові зобов'язання», - заявив він.

Читайте такожСуд поновлює розгляд справи Насірова (наживо)

Відео дня

Як зазначив Насіров, свої права він має намір відстоювати у законний спосіб в суді.

«Я готовий перебувати під цілодобовим наглядом, з цим немає ніяких проблем», - заявив він.

Відповідаючи на питання журналіста про те, чому детективи НАБУ не пред'явили йому підозру тоді, коли він ходив до них на допити, Насіров зазначив, що останній раз був у Національному антикорупційному бюро в понеділок, 27 лютого.

«Вони могли зробити виклик коли завгодно - середа, четвер, п'ятниця, і я б прийшов. Це велике питання до самого НАБУ - чого вони хотіли домогтися такими популістськими діями, фактично, викрадаючи мене з лікарні? Я до них звертався, говорив, що мені треба пару днів щоб «стати на ноги» і я готовий буду брати участь у всіх слідчих діях або засіданнях судів», - підкреслив він.

Читайте такожНасіров: "У мене не було планів залишати країну"

Також Насіров заявив, що підозру йому було вручено тоді, коли він перебував під дією снодійних препаратів, тому навіть не бачив її.

«Останнє, що можна робити - це симулювати свій стан здоров'я. Текст підозри я не бачив і не читав», - заявив він.

Як повідомлялося, відсторонений від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що не імітує хвороби, залишати межі України не збирається, а також готовий звернутися до суду, щоб довести безпідставність висунутих проти нього звинувачень.