Симонов очолив департамент транспортної інфраструктури КМДА / фото facebook.com/gnap.ua

Керівником транспортного департаменту КМДА призначили Сергія Симонова, який за минулої влади він був правою рукою "лісника Януковича". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Дмитро Гнап.

"Цінні кадри Януковича не довго сиділи в запічку... Нагадаю, "лісник Януковича" - це Віктор Сівець, що за попереднього президента очолював Державне агентство лісових ресурсів і грабував українську лісову галузь як скажений", - йдеться у його повідомленні.

А Симонов при ньому очолював ДП "Укрлісконсалтинг" - "корумповану структуру, через яку з державних лісництв викачувалися мільйони", додав журналіст.

Відео дня

Читайте такожКличко призначив главою "Київзеленбуду" чиновника, замішаного у схемах Януковича (доповнена)

Гнап нагадав, що тоді лісгоспи змушували продавати деревину на експорт через "Укрлісконсалтинг" за заниженою ціною, а за кордоном фірми Сівця, як стверджує він, вже збували її за світовими цінами. 

Та після Майдану Генпрокуратура порушила низку кримінальних проваджень щодо оборудок "Укрлісконсалтингу".

"Сівець втік до росіян. А його права рука - Симонов, спочатку пересидів у кущах, потім покерував "Київзеленбудом". А тепер ось очолив транспортний департамент КМДА. Ну тепер я за київський громадський транспорт спокійний", - підсумував журналіст.

Із лютого 2015 року до квітня 2016 року Симонов був генеральним директором КО "Київзеленбуд".