На засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та "радикал" Олег Ляшко обмінялися образливими порівняннями.

Як передає кореспондент УНІАН, Ляшко заявив, що Тимошенко разом з колишнім прем’єр-міністром України Павлом Лазаренком нібито вивезла в офшори 200 млн доларів. Також Ляшко звинуватив лідера "Батьківщини" у співпраці з народним депутатом Олександром Онищенком, який мав би повернутися в Україну і "постати перед судом за 3 млрд вкрадених на нафтогазових скважинах" коштів.

Читайте такожСтала відома дата суду над Тимошенко за незаконний перетин кордону

У відповідь Тимошенко зазначила, що всі президенти України, в тому числі Віктор Янукович, намагалися "принизити її ім’я". Тимошенко зауважила, що було безліч розслідувань щодо неї, але "нічого категорично не знайшли". "І якщо Порошенко зараз хоче зі мною боротися, і якщо Порошенко хоче мене і моє ім’я політично принижувати, хай виходить самостійно проти мене і бореться, а не через своїх чихуахуа. Треба просто президенту боротися своїми руками, а не за допомогою бобиків, які тявкають за його вказівкою", - сказала вона.

Вона зазначила, що й надалі "служитиме Україні, незважаючи на балаболів, які працюють на владу".

Раніше лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що має намір балотуватися на посаду президента України на наступних виборах.