Місцеві "опоненти" ватажка луганських бойовиків Ігоря Плотницького не поспішають остаточно викреслювати його зі своїх розрахунків, тому, ймовірно, після поїздки до Москви він повернеться.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" сказав редактор програми "Донбас.Реалії" Радіо Свобода Андрій Діхтяренко, передає ТСН

Читайте такожУсю готівку з Луганська вивезли до Росії - Міноборони

На його думку, ситуація у Луганську набагато складніша, ніж здається.

"Я впевнений, що Плотницький повернеться, бо навіть Корнет пише завжди, що це не Плотницький – "агент СБУ і диверсант", а його оточення. А це значить, напевно, що підпис Плотницького ще чогось вартий, що навіть сепаратисти, які хочуть усунути його від влади, згодні, щоб він повернувся хоча б як "зіцпрєдсєдатєль" , - каже Діхтяренко. 

Раніше російський письменник, журналіст і прихильник терористів Захар Прилєпін ВКонтакте повідомив, що ватажок угруповання "ЛНР" Ігор Плотницький прилетів до Москви. Він стверджує, що терорист прибув з Ростова-на-Дону, він прилетів економ-класом з маленькою сумкою на плечі. За словами письменника, в аеропорту "Шереметьєво" на ватажка "ЛНР" чекали два оперативники.