17 квітня 2010 року о 10.00  у парку Перемоги (м. Київ, вул. Малишка,1) розпочнеться  Акція присвячена Дню Довкілля , який цього року відзначається 17 квітня,  та на честь  65-річчя з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній Війні.

Організатор  заходу  -  Всеукраїнська громадська організація “Громадський рух “За Майбутнє” запрошує всіх небайдужих громадян  приєднуватись до прибирання парку Перемоги, в якому  братимуть участь більше 200 членів Громадського руху, учасників Ш Військово-патріотичного збору до 65-річчя з Дня Перемоги у АР Крим (травень 2010 року). 17 квітня у День Довкілля за ініціативи Всеукраїнська громадська організація «Громадський рух «За Майбутнє» подібні заходи будуть проведені по всіх регіонах України.

Мета Акції - привернути увагу якнайбільшої кількості мешканців міста до проблем довкілля, адже чистота і краса столиці  залежить не тільки від комунальних служб, а і від  кожного з нас.

Відео дня

Організатори закликають активну та патріотично налаштовану молодь  взяти участь у акції на знак пошани переможців Великої Вітчизняної Війни.

Збір учасників 17 квітня 2010 року о 9 годині 30 хвилин у Парку Перемоги ( станція метро Дарниця) біля пам’ятника Визволителям, на перехресті вул. А. Малишка, 1 та вул. Генерала Жмаченка).

Всеукраїнська громадська організація “Громадський рух “За Майбутнє”

Тел/факс  543-91-75 , 543-97-65 ,  www.zamaybutne.org  , info@zamaybutne.org