Народний депутат від фракції “Наша Україна – Народна самооборона” член партії “Наша Україна” Андрій ПАРУБІЙ називає безпідставними заяви його колеги по фракції Давида ЖВАНІЇ щодо можливого рішення НУ-НС про входження до коаліції.

Про це він заявив сьогодні в коментарі кореспонденту УНІАН.

“Такі заяви – це намагання набити собі ціну перед провладною коаліцію, що він мовляв може забезпечити більшість у фракції для входження до коаліції”, - сказав А.ПАРУБІЙ.

Відео дня

За його словами, відповідні розмови йшли від ряду політиків “типу ЖВАНІЇ” дуже давно, однак досі вони не увінчалися успіхом. “В нашій фракції немає голосів для того, щоб вступати в коаліцію. В нашій фракції більшість людей патріотично-державницького характеру, які сприймають Партію регіонів і її політику в Україні як окупаційної адміністрації, а не української влади”, - додав народний депутат. А.ПАРУБІЙ наголосив, що, такі політики як Д.ЖВАНІЯ повинні нести відповідальність перед своїми виборцями, але говорити, що таких політиків у фракції більшість це неправда.

Як повідомляв УНІАН, народний депутат від парламентської фракції НУ-НС Давид ЖВАНІЯ прогнозує, що найближчим часом НУ-НС можу хвалити рішення про приєднання до коаліції.