Народний депутат України від Партії регіонів Вадим КОЛЕСНІЧЕНКО заявляє, що повідомлення про замах, який нібито готується на народних депутатів від партії «Народна самооборона» Володимира АР`ЄВА та Олеся ДОНІЯ, поширене деякими ЗМІ, викликає подив.

«Воно спрямоване на те, щоб штучно привернути увагу до «Народної самооборони», яка вже давно нікому не цікава як політична сила», - цитує В.КОЛЕСНІЧЕНКА прес-служба Партії регіонів.

На думку «регіонала», інформація про замах, який нібито готується на В.АР`ЄВА і О.ДОНІЯ, «може викликати лише подив або усмішку».

Відео дня

«По-перше, інформація про замах, який нібито готується на ДОНІЯ і АР`ЄВА викликає у мене подив. По-друге, це викликає неспокій, оскільки у нас вже був прецедент зі скандалом навколо отруєння Віктора ЮЩЕНКА, що закінчився, м`яко кажучи, неоднозначно. Тоді, правда, це викликало міжнародний резонанс, тому що ЮЩЕНКО був кандидатом у Президенти. По-третє, політична вага АР`ЄВА і ДОНІЯ настільки мала, що ситуація з ними не викличе такого ж резонансу, як з ЮЩЕНКОМ, навіть якщо їх разом узятих множити на мільйон», – підкреслив В.КОЛЕСНІЧЕНКО.

Він переконаний, що повідомлення про нібито підготовку до замаху на АР`ЄВА і ДОНІЯ є дрібною політичною грою «політичних мікроорганізмів», яка свідчить або про їхню завищену самооцінку, або про неадекватну оцінку ситуації тими людьми, які придумали подібну провокацію.

Депутат припустив, що подібні скандали вигадуються з прицілом на парламентські вибори 2012 року, щоб привернути увагу до представників «Народної самооборони».

«Думаю, автори цієї заяви намагаються створити хоч якийсь імідж і рейтинг вже давно не цікавої нікому «Народній самообороні», щоб в 2012 році хоч би «тушками» пролізти до парламенту», – вважає член Партії регіонів.

Він припустив, що «автори надуманого скандалу про нібито підготовку до замаху на АР`ЄВА і ДОНІЯ використали їх «навмання» і намагаються спекулювати на штучно створеному страху депутатів». В.КОЛЕСНІЧЕНКО повідомив про те, що він звернувся до Генеральної прокуратури і Міністерства внутрішніх справ з вимогою розібратися в ситуації і надати захист В.АР`ЄВУ і О.ДОНІЮ.

Як повідомляв УНІАН, у суботу увечері прес-служба партії “Народна самооборона” заявила, що на їхніх однопартійців О.ДОНІЯ і В.АР`ЄВА готується замах. І що про це одного з депутатів попередивло обізнане джерело з Партії регіонів.

За даними джерела, «життя депутатів-опозиціонерів оцінили в 10 тисяч доларів».