Лідер СПУ Олександр МОРОЗ переконаний, що рейтинг Соціалістичної партії впав, тому що для цієї сили закрито доступ до засобів масової інформації.

Про це лідер соціалістів заявив під час святкування 20-річчя партії в Києві в неділю, повідомляє Gazeta.ua.

"В той же час Олег ТЯГНИБОК за гроші Партії регіонів не злізає з телеекранів. Читає програму Соцпартії, написану ще в 1991 році. І навіть цитати в лапки не бере. Йому, мабуть, здається, що вони узяли Бога за бороду", - вважає О.МОРОЗ.

Відео дня

Політик також переконаний, що перебування в СІЗО ще не є показником опозиційності політика.

"ТИМОШЕНКО і ЛУЦЕНКО в Лук’янівському СФЗО сидять не за опозиційність. Це по-перше. По-друге, вони ніякі не опозиціонери, а конкуренти в боротьбі за владу. Ми, соціалісти, пропонуємо зовсім інші форми реалізації державної влади", - підкреслив лідер СПУ.

Він також повідомив, що Соцпартія не підтримуватиме Юлію ТИМОШЕНКО і не ставитиме партійні намети під Печерським судом.

"Це дуже погано, що жінку саджають до в`язниці, але набагато страшніше, коли проти прем`єр-міністра відкривають кримінальну справу за зловживання повноваженнями. ТИМОШЕНКО повинна відповідати за свої вчинки. Але не треба з суду робити шоу", - сказав О.МОРОЗ.

Політик висловив переконання, що «зараз розвелося багато політиків і демагогів, які називають себе патріотами».

"В той же час про Україну ніхто не думає і не переживає за її майбутнє. Свідченням тому є прийняті пенсійна і податкова реформи, а також реформа про землю. Розірвуть землю - розірвуть Україну", - вважає лідер соціалістів.