Юрій Луценко сідає в автозак після судового засідання в Печерському районному суді Києва. 17 серпня

Як повідомляє Державна пенітенціарна служба України, сьогодні, 11 жовтня, засудженого екс-міністра МВС Юрія Луценка було обстежено у Чернігівській обласній клінічній лікарні відповідно до рекомендацій комісії лікарів від 2 жовтня п.р.

На тему: Тюремники кажуть, що Луценко ще недостатньо хворий, щоб вийти на волю

Згідно з попередніми висновками лікарів: за результатами проведеного обстеження – захворювань, які б передбачали стаціонарне лікування Ю.Луценка, не виявлено. Стан здоров’я пацієнта задовільний, - зазначено в повідомленні.

Відео дня

Як відомо, дружина екс-міністра Ірина раніше заявляла про погіршення стану здоров'я її чоловіка.

Як повідомляв УНІАН, 5 жовтня партія «Народна самооборона» оприлюднила висновок лікарів щодо стану здоров’я Ю.Луценка і заявила, що його не лікують.

Згідно з інформацією партії, ввечері 4 жовтня Ю.Луценко отримав на руки консультативний висновок фахівців Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА щодо стану здоров’я.

У «Народній самообороні» нагадують, що лікарі приїхали до колонії разом з омбудсменом Валерією Лутковською, яка висловила занепокоєння з приводу інформації про погіршення самопочуття Ю.Луценка. До складу комісії входили провідні спеціалісти з терапії, неврології, гастроентерології та кардіології.

Після огляду спеціалістами було рекомендовано, окрім медикаментозного лікування, пройти дообстеження у плановому порядку.