Яценюк і Кличко

Таку думку УНІАН озвучив директор Центру політичного консалтингу Денис Денисенко.

«Про зняття можна говорити тільки тоді, коли подані відповідні документи до ЦВК, - заявив експерт. – Наразі ми спостерігаємо за процесом політичних торгів і вже зараз можемо сказати, що в «УДАРі» першими виявили ініціативу, щоб красиво з точки зору піару представити можливу невдачу переговорів з «Батьківщиною», вірогідність якої дуже велика».

«Зверніть увагу, що в партії Кличка заявили про те, що чекають симетричних кроків від «Батьківщини», - сказав, зокрема, Денис Денисенко. – За моїми даними, жоден сильний кандидат-мажоритарник по Києву від об’єднаної опозиції не має наміру знімати своєї кандидатури. Заява «УДАРу» має на меті показати виборцю, що партія Кличка зробила все, що могла, і тепер слово за «Батьківщиною».

Відео дня

Експерт також нагадав про те, що процес зняття кандидатів може виявитися досить тривалим. «Боюсь, що велика частина з тих кандидатів, яким їхні політичні сили насправді запропонують знятися на користь їхнього суперника, можуть просто «не встигнути» цього зробити», - зауважив Денис Денисенко.