Яценюк, Кличко, Тягнибок

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив журналістам після виступу на мітингу біля Центральної виборчої комісії.

«Я очікую заяви Засухи, і чим швидше, тим краще, тому що я ще хочу, щоб ми прямо в судовому засіданні з’ясували всі інші кошти: куди відправлялися, на які цілі, весь бізнес, як він вівся. Я з великим задоволенням хочу, щоб вона до суду звернулася», - сказав А.Яценюк і додавши, що також до суду можуть звернутися «Губський і всі інші».

На цю тему: Засуха судитиметься з Яценюком

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 8 листопада, кандидат у народні депутати по 94-му округу Т.Засуха заявила про намір звернутися з позовом у суд, щоб той зобов’язав А.Яценюка спростувати заяву про те, що вона взяла банківський кредит в сумі 8,3 млн грн з метою підкупу членів виборчої комісії.

«Сьогодні один із лідерів Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, - йдеться у заяві Т.Засухи, - зробив безпрецедентну заяву про те, що я взяла кредит в банку для підкупу виборчої комісії. Зважаючи на це, заявляю, що А.Яценюк свої брехливі заяви буде спростовувати в судовому порядку».

На цю тему: Укргазбанк не підтверджує інформацію про кредит Засухи