Олег Тягнибок

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на зборах опозиційних депутатів у парламенті.
О.Тягнибок зазначив, що необхідно розібратися з ситуацією “з тими дурнуватими сьогодні СМС”. “Це не сміх, це не хі-хі, ха-ха”, - наголосив він.

За його словами, як можна розцінити ситуацію, коли з номерів керівників секретаріату фракції “УДАР” та фракції “Свобода” народним депутатам надходять СМС-повідомлення про те, що зборів не буде.

О.Тягнибок наголосив, що опозиціонери мають звернутися до СБУ з вимогою провести розслідування за даними фактами, оскільки йдеться про втручання «в особисте життя депутатів» і перешкоджання їхній діяльності.

Відео дня

Водночас він висловив сумнів, що СБУ адекватно відреагує на вимогу опозиції.

О.Тягнибок підкреслив, що опозиція не може не діяти за таких обставин.

“Якщо сьогодні до нас залазять у мобільні телефони, то завтра вони будуть робити і вже роблять будь-якому громадянинові України. Якщо сьогодні вони грабують державний бюджет, якщо сьогодні вони крадуть золотовалютні запаси, то завтра вони зайдуть до хати кожного з нас, кожного українця і будуть красти не тільки гроші українців через житлово-комунальні послуги, через побори, через ті так звані їхні податки, але й залізуть в холодильник до кожного українця і заберуть останню ковбасу, і заберуть останній шмат хліба. Якщо ми будемо сидіти, мовчати і не реагувати, виходячи з цього, що робиться в державі ”, - наголосив О.Тягнибок.

Він також підкреслив, що необхідно примусити парламентську більшість ввести в роботу систему “Рада” із сенсорною кнопкою для особистого голосування депутатів.

За словами О.Тягнибока, якщо парламентська більшість не хоче працювати, то необхідно провести вибори.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у прес-службі «Батьківщини» заявили, що телефонні хакери намагалися зірвати збори опозиційних депутатів.

«Збори депутатів від опозиції намагалися зірвати невідомі особі, які вночі обдзвонили депутатів з повідомленням про те, що захід нібито відміняється», - зазначається у повідомленні.

Деякі опозиційні депутати отримали смс-повідомлення такого ж змісту з невідомого номера російською мовою.