Керівник юридичного департаменту “Нашої України”, народний депутат Роман ЗВАРИЧ заявляє, що під час консультацій з Партією регіонів визначатиметься «як можливість, так і доцільність погодження певних політичних позицій».

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні перед початком консультацій.

Р.ЗВАРИЧ зазначив, що у консультаціях від блоку “Наша Україна” братиме участь лише він. За його словами, «це свідчить про те, що тут немає групи високого рівня».

Відео дня

На запитання, хто від Партії регіонів братиме участь у консультаціях, Р.ЗВАРИЧ відповів: «Сам не знаю». В той же час до офісу Партії регіонів, де проходитимуть консультації, під’їхав один із лідерів цієї партії Микола АЗАРОВ.

Р.ЗВАРИЧ зазначив, що є певні проблемні питання із Партією регіонів, зокрема, питання про НАТО, про російську мову та питання федералізму. «Це коло питань є для нас принциповим», - зазначив він.

За його словами, на сьогодні під час консультацій між блоком “Наша Україна” та Партією регіонів не йде мова про узгодження розбіжностей, зокрема і в цих питаннях, оскільки, перш за все, необхідно визначити доцільність погодження цих та інших політичних позицій між даними політичними силами.